Valmennus ja filosofia

Hevoset eivät ajattele kuten ihmiset. Meidän on opeteltava ajattelemaan ja toimimaan tavalla jota hevonen ymmärtää. Hevonen ei opi kun sille lisätään painetta vaan silloin kun paine poistuu. Ratsastajan tehtävä on lisätä painetta ja poistaa paine oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Spinit, liukupysähdykset, rollbackit ja muut reiningissä vaaditut liikkeet voi purkaa pieniin yksinkertaisiin osiin jotka hevosen ja ratsastajan on helppo ymmärtää. Hevoselta voi pyytää paljon, mutta vain jos se ymmärtää täysin mitä ratsastaja haluaa.

Jokainen hevonen on yksilö ja jokainen ratsastaja on erilainen. Samat asiat eivät toimi kaikkien kanssa. Jokaista hevosta, ratsastajaa ja ratsukkoa pitää katsoa omana kokonaisuutenaan ja opetuksen tulee olla sopivaa jokaiselle yksilölle. Turvallisuus, asioiden selkeys ja onnistumisen tunne ovat tärkeitä. Hevosten kanssa tekemisen pitää olla hauskaa! Hevosen koulutuksen lopputuloksena pitäisi olla turvallinen ja tyytyväinen hevonen joka suorittaa siltä pyydetyt tehtävät omalla tasollaan. Tämä voi tarkoittaa huipputason kilpahevosta tai turvallista harrastehevosta. Kaikki hevoset eivät ole kilpahevosia, mutta jokaiselle hevoselle löytyy paikka ja tarkoitus.

Jos haluat kehittyä ratsastajana, oppia ymmärtämään hevostasi paremmin, oppia lännenratsastuksen perusteita tai kehittyä kilpailijana niin ole yhteydessä! Mietitään yhdessä miten saavutat parhaiten tavoitteesi. Jos en pysty suoraan auttamaan niin etsimme sinulle sopivan vaihtoehdon jostain muualta.

Hinnasto löytyy: http://www.ppreininghorses.fi/hinnat/